TRANSPORTMULIGHETENE SKAL IKKE STOPPE DEG FRA Å være frivillig PÅ FESTIVAL. TIL FREDVIKAFESTIVALEN HAR DU GODE KOLLEKTIVE MULIGHETER, UANSETT HVOR DU REISER FRA I LANDET. VI VIL SELVFØLGELIG OPPFORDRE DEG TIL Å REISE KOLLEKTIVT; MILJØVENNLIG, SPARSOMT OG SOSIALT!

Fredvikafestivalen samarbeider med Opplands Trafikk og Gjøvikbanen, nettopp for at du skal komme deg trygt frem til festivalen på en miljøvennlig måte. Finn den reisen som passer deg best ved hjelp av linkene nedenfor!

BUSSOpplands Trafikk setter opp ekstraruter under festivalen! Det er 7 minutter gangavstand fra Gjøvik skysstasjon til festivalområdet.

Fredag
Linje 301, fra Gjøvik skysstasjon mot Kapp, kl. 23.15
Linje 302, fra Gjøvik skysstasjon mot Raufoss, kl. 23.15
Bybuss linje 33, fra Gjøvik skysstasjon mot Øverby kl. 22.45 og kl. 23.45 (retning Østbyhøgda har ordinær avgang kl. 23.15)
Bybuss linje 34, fra Gjøvik skysstasjon mot Kopperud/Bjørkebakken kl. 23.45
Bybuss linje 34, fra Gjøvik skysstasjon mot Bjørnsveen kl. 22.15 og kl. 23.15

Lørdag
Linje 301, fra Gjøvik mot Kapp, kl. 23.15
Linje 302, fra Gjøvik mot Raufoss, kl. 23.15
Bybuss linje 33, fra Gjøvik skysstasjon mot Øverby kl. 22.45 og kl. 23.45 (retning Østbyhøgda har ordinær avgang kl. 23.15)
Bybuss linje 34, fra Gjøvik skysstasjon mot Kopperud/Bjørkebakken kl. 23.45
Bybuss linje 34, fra Gjøvik skysstasjon mot Bjørnsveen kl. 22.15 og kl. 23.15

Se Opplands Trafikk for komplett ruteoversikt.

TOGGjøvikbanen tar deg fra Oslo til Gjøvik på 2 timer. Det er 7 minutter gangavstand fra Gjøvik skysstasjon til festivalområdet.

PARKERING - Vi har ikke en egen festivalparkering. Nærmeste offentlig parkeringsplass er Huntonstranda. Det er 5 minutter gangavstand fra parkeringsplassen på Huntonstranda til festivalen.

Og folkens, glem ikke at Gjøvik er en sykkelby! Flere millioner kroner er brukt til tiltak som skal gjøre det bedre å være syklist i Gjøvik, og mer er planlagt. Sykler i flere størrelser kan leies på Gjøvikregionen Turistkontor, i tillegg får du gratis lån av hjelm. Turistkontoret holder til i den gamle stasjonsbygningen ved skysstasjonen midt i Gjøvik sentrum. Gjøvik kommune har også gratis utlån av el-sykler til kommunens innbyggere, mer om dette kan du lese mer om her.

FLY -  For deg som kommer langveisfra. Nærmeste flyplass er Oslo lufthavn, Gardermoen. Herfra går det flybuss, TIMEkspressen linje 15 kjører deg rett fra Gardermoen til Gjøvik.