Fredvika er en utendørs sommerfestival med hovedfokus på musikk innenfor sjangrene pop, rock og hip-hop. Som festivalgjest skal du oppleve en helhet som inkluderer musikk, mat, drikke og visuelle uttrykk som underbygger opplevelsen. Festivalen skal være både inkluderende og preget av høy kvalitet. 

På disse sidene samler vi all praktisk informasjon som du trenger å vite i forkant av festivalen. Er det noe du ikke finner svar på, send oss gjerne en melding på Facebook. Direkte kontaktinfo til de ulike avdelingene finner du under KONTAKT


festivalområdet

Fredvika er navnet på et nydelig gressområde med Mjøsutsikt, sentralt i Gjøvik. Med sin sentrale plassering kan du komme til festivalen til fots, med bil eller båt. Fredvika er 10 minutters gange fra tog- og skysstasjonen. 

 
P1040240.JPG
P1040221.JPG

praktisk informasjon


Billetter

Billetter til Fredvikafestivalen 2020 finner du hos Ticketmaster!

aldersgrenser

Fredvika skal være en inkluderende festival, og vi har derfor fri aldersgrense! Barn under 14 år kommer inn gratis ifølge med voksne, men vi anbefaler ikke at disse oppholder seg på festivalområdet på kveldstid. For å ivareta sikkerheten på festivalen må alle barn registrere seg ved ankomst til festivalen. Vi anbefaler medbrakt hørselsvern!

Klubb Fredvika er det 18 års aldersgrense!

 


åpningstider

Kommer nærmere festival.

 

Bytte billett til bånd

Informasjon kommer.
 

Betalingsmåter

Alle utsalgssteder på Fredvikafestivalen vil være utstyrt med kortterminaler.
 

Mat og drikke

Vi har et variert utvalg av mat og drikke på festivalområdet - her bør det være noe for enhver matmums. Er du allergiker og har spesielle matbehov, er det lov å ta med medbrakt inn på festivalen. Barnemat, snacks og frukt er også tillatt.


Transport og Parkering

BUSS - Se Opplands Trafikk for komplett ruteoversikt. 7 min gange til festivalområdet.
TOG - Gjøvikbanen tar deg fra Oslo til Gjøvik på 2 timer. 7 min gange til festivalområdet.
FLY - Nærmeste flyplass er Gardermoen. Herfra går det flybuss til Gjøvik. 
TAXI - Gjøvik Taxi kontakter du på 04711.
PARKERING - Vi har ikke en egen festivalparkering. Nærmeste offentlig parkeringsplass er Huntonstranda - bare 5 minutter gangavstand. 
 

Tilgjengelighet

Vi godtar ledsagerbevis, og tilrettelegger festivalområdet for rullestoler. Har du spesielle behov eller er det nødvendig med hjelpemidler på området - ta gjerne kontakt med oss på Facebook i forkant eller huk tak i en vakt under festivalen. Vi skal gjøre vårt beste for at du får en så trygg, sikker og god opplevelse som mulig.
 

Overnatting

Fredvika tilbyr egen festivalcamp like utenfor festivalområdet. Les mer om campen og dens fasiliteter under CAMP

Om du er tilreisende og synes at camping er litt for vågalt kan vi anbefale våre to gode partnere på overnatting: Hovdetun og Quality Hotel Strand
 

sikkerhet

På et arrangement med mange mennesker må vi ta forhåndsregler. Vi vil både ha profesjonelt vakthold  og nødetater tilstede.

Det er lov å ha med seg sekk/veske inn på området, men husk at dette vil bli sjekket ved innslipp. Følgende gjenstander er ikke tillatt inne på festivalområdet;

  • Alle former for flasker og drikke

  • Medbrakt mat (med mindre du er allergiker og har spesielle behov)

  • Spesielt brannfarlige væsker eller gjenstander

  • Paraplyer

  • Campingutstyr

  • Profesjonelt kamera- og videoutstyr (GoPro-utstyr inkludert)

  • Selfiestang eller lignende

  • Kniver eller andre skarpe gjenstander

  • Bannere og plakater

  • Dyr

Ellers ber vi folk vise sunn fornuft og følge norsk lov. Vaktpersonalet kan nekte deg å ta med gjenstander som de mener utgjør en risiko for sikkerheten på området. Fredvikafestivalen tar ikke ansvar for konfiskerte gjenstander.