Thomas Felberg til Fredvika

Thomas Felberg, norsk rockemusiker og programleder, er hanket inn for å lose publikum trygt gjennom begge dager på festivalen, i rollen som konferansier.

thomas.png

Med sitt brennende engasjement for musikk, vil Thomas Felberg kunne introdusere festivalens artister på et kunnskapsrikt, kreativt og fengslende vis. I tillegg kjører Felberg en artig Kahoot-quiz for både store og små på fredagen.

Felberg er kjent for å sitte i ekspertpanelet på NRK-programmet Stjernekamp sammen med Mona B. Riise. Han har også jobbet som programleder i NRK P13 med musikkprogrammet Felbergs loft, og i NRK-quizen Tidsbonanza. Han er en energibombe med kunnskap, god musikksmak og innlevelse. 

«Vi er veldig glade for at Thomas Felberg kommer til Gjøvik og Fredvikafestivalen for å være festivalens konferansier i år. Vi hadde ikke konferansier i fjor, og personlig savnet jeg det og synes det er noe som passer seg godt på en festival.» sier bookingsjef Guttorm Raa.

«Thomas er en personlighet folk kjenner, han har enorm musikkunnskap og respekt blant artister. Å ha Thomas på plass for å kunne informere festivalpublikummet underveis og ikke minst introdusere artistene har jeg veldig tro på, både for publikum og artistenes del. Vi booker kvalitet! Flere artister som folk kjenner godt, men også ting som ikke er allment kjent enda, og det å bli presentert på en informativ og hyggelig måte før artistene går på scenen vet jeg at veldig mange musikere setter stor pris på. Da er også publikum klare og står foran scenen når artisten begynner å spille i stedet for å bruke halve første låt på å plassere seg. Publikummet som ikke vet så mye om brenn. akkurat nå, kan gå hjem og huske at det fantastiske rockebandet de så faktisk heter brenn., at de er fra Romerike, skal spille Roskilde (som også har konferansier) og Øya og heter Edward og Rémy.»

Kun 2 dager igjen til festival!