Matmums?

Vi også! Av den enkle grunn skal (blant annet) Concept Restaurants servere mat på Fredvika 2018. 

Delicatessen01.jpg
Publiko16.jpg

Concept Restaurants er en liten restaurantgruppe som driver fem restauranter og catering innenfor tre ulike konsepter i Oslo by. Visjonen er å levere gode opplevelser, og for dem vil maten alltid være kjernen i en god opplevelse.

Aymara er en rendyrket peruansk restaurant med stor forkjærlighet for det peruanske kjøkkenet! Kjøkkensjefen er selvsagt fra Peru og mener chili er en del av sitt DNA, men evner virkelig å finne en perfekt balanse mellom surt, søtt og spicy.

Delicatessen har servert deilig spansk tapas i de samme lokalene på Grünerløkka siden 1999 og finnes i dag også på Aker Brygge og Majorstuen. De henter kontinuerlig inspirasjon fra hele Spania og samarbeider med håndplukkede leverandører av spanske råvarer.

Publiko er en hyggelig nabolagsrestaurant på Majorstuen hvor det hovedsakelig serverer nordisk mat, men bruker en spansk josper-grill flittig og er kanskje mest kjent for det fantastiske kjøttet som de modner selv i egne tørrmodningsskap i restauranten.

Delicatessen03.JPG
Publiko14.jpg