Hvem er vi?

I kulissene lurer en godt sammensatt gruppe med både mye erfaring og ungt talent. Gruppa har en bred festivalfaglig kompetanse og har i tillegg et stort nettverk, både i Gjøvikområdet, og i arrangør- og musikkbransjen. 

KARI HOUTH FJELLSETH  Festivalsjef / daglig leder  Kari tilfører driv, nøysomhet og en god dose sparsommelighet til festivalen. Hun er rå på pruting, rabatter og generelt alternative løsninger når pengepungen ikke strekker til. Hun gleder seg mest til å drikke Solo i svanebåt på Mjøsa og felle en tåre under siste konsert på Fredvika. Du finner henne på bakerste rad med rumpetaske og allværsjakke. Gå etter latteren!

KARI HOUTH FJELLSETH
Festivalsjef / daglig leder

Kari tilfører driv, nøysomhet og en god dose sparsommelighet til festivalen. Hun er rå på pruting, rabatter og generelt alternative løsninger når pengepungen ikke strekker til. Hun gleder seg mest til å drikke Solo i svanebåt på Mjøsa og felle en tåre under siste konsert på Fredvika. Du finner henne på bakerste rad med rumpetaske og allværsjakke. Gå etter latteren!

SILJE LARSEN BORGAN  Pressesjef  Silje tilfører god matlyst, stor musikkglede og stort sett godt humør til gruppa. Hun gleder seg mest til å se at ting fungerer (hun elsker når ting fungerer). Som festivalgjest forsøker hun å ha lave ambisjoner ift hva hun skal rekke å se, har med seg nødlader og synes maten er halve opplevelsen.

SILJE LARSEN BORGAN
Pressesjef

Silje tilfører god matlyst, stor musikkglede og stort sett godt humør til gruppa. Hun gleder seg mest til å se at ting fungerer (hun elsker når ting fungerer). Som festivalgjest forsøker hun å ha lave ambisjoner ift hva hun skal rekke å se, har med seg nødlader og synes maten er halve opplevelsen.

KETIL HVINDENBRÅTEN  Spons  Ringreven Ketil har 10 års erfaring fra noen av landets største festivaler. Han gleder seg mest til å se festivalområdet i aksjon, og gi publikum et strålende program. Som festivalgåer er han yrkesskadet og bruker tiden på å lære av arrangøren. Bestemmer seg for program på forhånd og drar gjerne tidligst hjem! 

KETIL HVINDENBRÅTEN
Spons

Ringreven Ketil har 10 års erfaring fra noen av landets største festivaler. Han gleder seg mest til å se festivalområdet i aksjon, og gi publikum et strålende program. Som festivalgåer er han yrkesskadet og bruker tiden på å lære av arrangøren. Bestemmer seg for program på forhånd og drar gjerne tidligst hjem! 

GUTTORM RAA  Logistikk  Guttorm er av typen autoritær. Han gleder seg til å se folk kose seg og nyte festivalen, samt faktisk å jobbe på festival og være ansvarlig for gjennomføring. Som festivalgjest er han den som organiserer gjengen så alle får med seg det (han mener) de bør. Går mye, ser og hører mye. Og mingler. 

GUTTORM RAA
Logistikk

Guttorm er av typen autoritær. Han gleder seg til å se folk kose seg og nyte festivalen, samt faktisk å jobbe på festival og være ansvarlig for gjennomføring. Som festivalgjest er han den som organiserer gjengen så alle får med seg det (han mener) de bør. Går mye, ser og hører mye. Og mingler. 

TONJE HJELMERUD SØRDAL  Sosiale medier  Tonje Sørdal er Fredvikas egen SoMe-dronning. Hun er en real potet og et råskinn av typen ryddig og strukturert. Tonje gleder seg til å kjøpe seg ny Kjartan-genser i merchboden, gjerne mens han står på scena. Som festivalgjest er hun mest opptatt av hvordan køer, betalingsløsninger og logistikken flyter, men unner seg noe godt i glasset også. Kanke væra på jobb hele tida, si. 

TONJE HJELMERUD SØRDAL
Sosiale medier

Tonje Sørdal er Fredvikas egen SoMe-dronning. Hun er en real potet og et råskinn av typen ryddig og strukturert. Tonje gleder seg til å kjøpe seg ny Kjartan-genser i merchboden, gjerne mens han står på scena. Som festivalgjest er hun mest opptatt av hvordan køer, betalingsløsninger og logistikken flyter, men unner seg noe godt i glasset også. Kanke væra på jobb hele tida, si. 

FRØYDIS HOLSTAD TORP  Arena  Frøydis tilfører «Gjøviktanker», hårete mål (budsjettmessig) og kunnskap rundt logistikk og gjennomføring til festivaladministrasjonen. Hun gleder seg til å fylle Fredvika med folk, skikkelig god festivalstemning og musikk! Frøydis er en ganske dårlig festivalgjest, da hun trives best på jobb i kulissene med korte pauser som gjest eller jobbing på festivalområdet så hun får med seg stemninga og har kontroll på at alt går riktig for seg. 

FRØYDIS HOLSTAD TORP
Arena

Frøydis tilfører «Gjøviktanker», hårete mål (budsjettmessig) og kunnskap rundt logistikk og gjennomføring til festivaladministrasjonen. Hun gleder seg til å fylle Fredvika med folk, skikkelig god festivalstemning og musikk! Frøydis er en ganske dårlig festivalgjest, da hun trives best på jobb i kulissene med korte pauser som gjest eller jobbing på festivalområdet så hun får med seg stemninga og har kontroll på at alt går riktig for seg. 

BUE BACKE  Businessman  Bue har en unik lokalkunnskap, godt humør og entreprenørerfaring som kommer godt med når vi skal lage festival ved Mjøsa i sommer. Han gleder seg mest til å ta en øl på Fredvika-gresset, og som festivalgjest er han typen som følger etter Guttorm!

BUE BACKE
Businessman

Bue har en unik lokalkunnskap, godt humør og entreprenørerfaring som kommer godt med når vi skal lage festival ved Mjøsa i sommer. Han gleder seg mest til å ta en øl på Fredvika-gresset, og som festivalgjest er han typen som følger etter Guttorm!

JOAKIM THRONDSEN  Booking  Vår booking-guru er ingen ringere enn @joakthr  ! Han har raske tommeltotter, spisse ører og en god dose humør. Joakim gleder seg til å se Fredvika fullt av smilende og fornøyde publikummere. I strålende sol og med noen kick ass artister på scenene. Som festivalgåer er han litt beskjeden med god oversikt over både barfasiliteter, toalettplassering og avslapningssoner. Dog, med rette band, er han fort å finne på første rad med minst to hender i været.

JOAKIM THRONDSEN
Booking

Vår booking-guru er ingen ringere enn @joakthr ! Han har raske tommeltotter, spisse ører og en god dose humør. Joakim gleder seg til å se Fredvika fullt av smilende og fornøyde publikummere. I strålende sol og med noen kick ass artister på scenene. Som festivalgåer er han litt beskjeden med god oversikt over både barfasiliteter, toalettplassering og avslapningssoner. Dog, med rette band, er han fort å finne på første rad med minst to hender i været.