Fra det lille tettstedet Eina dypt inne i de østlandske skoger kommer den hybride lyden av soul, hiphop, r&b og en liten dash funk.

Fieh skriver og produserer sin egen soul på soverommet, og ble med låta «My My My» kåret til Ukas Urørt på P3 høsten 2014. På scenen har hun med seg et knippe venner, bekjente og roomies, og sammen formidler de en moderne hybrid som flexer innom soul, hiphop, r&b og en liten dash funk. Som et av landets mest lovende artister har Fieh klart å skape noe helt eget som oppleves både klassisk og sjelfullt, men nytt.

Hennes første singel kom høsten 2018 med den fantastiske låten «Glu» som gikk rett inn på radio og spillelister både her hjemme og i utlandet, og fikk fantastiske tilbakemeldinger fra både kritikere, bransje og fans.

Fieh kommer med debutalbumet sitt i 2018, og vil bli utgitt på bergenslabelet Vibbefanger som huser artister som Kjartan Lauritzen, Hester V75 og Lekende Lett. Via gjengen i Vibbefanger som hun har vært en del av siden 2015, blir hun også utgitt på kredlabelet Honeymoon!

Facebook
Spotify